Ο έμπιστος συνεργάτης για το αυτοκίνητο

Ένα πρότυπο μεσιτικό διαδικτυακό μέσο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα έμπειρων συμβούλων στην αγοραπωλησία καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

b

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Προσφέρουμε αμερόληπτες, εξειδικευμένες και ανταγωνιστικές συμβουλές σχετικά με την απόκτηση αυτοκινήτων καινούριων ή μεταχειρισμένων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες αγοραστές. Όλα τα στελέχη μας με συνεχή εκπαίδευση μπορούν να παρέχουν με τις εξειδικευμένες τους γνώσεις τη βοήθεια που χρειάζεστε για να λάβετε την σωστή απόφαση στην επιλογή των οχημάτων και υπηρεσιών που είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας.

R

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Στόχος μας είναι να βρούμε την καταλληλότερη συμφωνία για εσάς ή την επιχείρησή σας, ώστε να ικανοποιηθούν οι δικές σας επιχειρηματικές και ατομικές απαιτήσεις στην καλύτερη δυνατή τιμή, στο συντομότερο χρονικό διάστημα καθώς και στην πώληση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας στην υψηλότερη δυνατή τιμή. Δεν θα σας ωθήσουμε προς έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή, αντιπρόσωπο ή έμπορο αυτοκινήτων.

 

g

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιάζουμε μαζί σας και προσφέρουμε λύσεις ειδικά για τις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις σας, τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας συμβουλέψουμε ως προς την καλύτερη επιλογή αγοράς αυτοκινήτου σε σχέση με την προσωπική σας ανάγκη.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Όλο το προσωπικό μας είναι προσανατολισμένο να φροντίσει για εσάς, σε κάθε βήμα, μέσω της προτεινόμενης από εσάς μέθοδο επικοινωνίας – είτε τηλεφώνου, email ή πρόσωπο με πρόσωπο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε περιττό άγχος στην εμπειρία απόκτησης του νέου σας αυτοκινήτου.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

Θα εξοικονομήσουμε για εσάς χρόνο, χρήμα και ενέργεια στη διαδικασία αγοράς του νέου αυτοκινήτου όσο και για την πώληση του μεταχειρισμένου σας. Μπορούμε με τα άνω των 25 χρόνων εμπειρίας μας να εξαλείψουμε για σας το άγχος της απόκτησης του επόμενου αυτοκινήτου σας.

   Προτάσεις του μήνα

 

 
Τιμή :  9.500
Χρονολογία: 2015
Χιλιόμετρα: 54.698 χλμ
Κυβισμός: 998 κυβικά
 
Καύσιμο: Βενζίνη
Κιβώτιο: Χειροκίνητο

 

Τιμή: 18.500

Χρονολογία: 2016

Χιλιόμετρα: 54.276 χλμ

Κυβισμός: 1598 κυβικά
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Κιβώτιο: Χειροκίνητο
Τιμή: 9.200
 
Χρονολογία: 2012
Χιλιόμετρα: 122.706 χλμ
Κυβισμός: 1364 κυβικά
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Κιβώτιο: Χειροκίνητο

 

Nissan Micra 1.2 5D 80Hp Motiv

Τιμή: 7.650 €

Χρονολογία:

5 / 2015

Χιλιόμετρα:

69.912 χλμ

Καύσιμο:

Βενζίνη

Κυβικά:

1.198 cc

Ίπποι:

80 bhp

Σασμάν:

Χειροκίνητο

 

Τιμή: 21.500
 
Χρονολογία: 2015
Χιλιόμετρα: 32.110 χλμ
 
Καύσιμο: Ηλεκτρικό
Κιβώτιο: Αυτόματο
Τιμή :14.300
Χρονολογία: 2012
Χιλιόμετρα: 122.835 χλμ
Κυβισμός: 1598 κυβικά
 
Καύσιμο: Βενζίνη
Κιβώτιο: Αυτόματο
Μετάδοση: Τετρακίνητο (4×4)
HONDA CB 500X: Long term test

HONDA CB 500X: Long term test

Για όλα ικανή. Σε μια σχέση συμβίωσης το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η CB 500 X διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα πολυχρηστικότητας που το ανάγουν ως ένα ακαταμάχητο allround σύνολο που θέλεις να σε συντροφεύει σε κάθε σου διαδρομή. Αξίζει...

Δοκιμή: Peugeot e-2008

Δοκιμή: Peugeot e-2008

Με 320 χιλιόμετρα αυτονομίας το ηλεκτρικό 2008 αφαιρεί το μειονέκτημα ή καλύτερα τον φόβο, πως θα «μείνετε» από… ενέργεια, πριν φτάσετε στον προορισμό σας. Παράλληλα διατηρεί το πλεονέκτημα των χώρων και την ασφαλή οδική συμπεριφορά του συμβατικού SUV 2008. Το e-2008...

Τα καλύτερα SUV σε συνδυασμό ισχύος και τιμής

Τα καλύτερα SUV σε συνδυασμό ισχύος και τιμής

Καθημερινά δεχόμαστε ερωτήσεις σχετικά με επιλογές αυτοκινήτων, με τα SUV να βρίσκονται ψηλά στις αναζητήσεις. Ανάμεσα στα στοιχεία που δίνεται ιδιαίτερη έμφαση είναι η δύναμη του κινητήρα και φυσικά η τιμή. Κάθε ευρώ μετράει στην τελική επιλογή, όπως και κάθε ίππος....

ειστε ετοιμοι για το επομενο σας αυτοκινητο;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε  το σωστό αυτοκίνητο, εύκολα και αποτελεσματικά