Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η Car Deals δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την πολιτική που ακολουθούμε σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR, 2016/679).

Στη διάρκεια συνεργασίας μας με επιχειρήσεις, αποκτούμε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα όπως: ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση εργασίας, νομικών ή φυσικών προσώπων που συμβάλλονται μαζί μας,

Τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα διατηρούνται με ασφάλεια στο εσωτερικό σύστημα διαχείρισης επαφών μας, με αποκλειστική πρόσβαση μόνο από τους μόνιμους συνεργάτες μας. Τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται για τους εξής στόχους:

  • Καταγραφή του νόμιμου εκπροσώπου στην σύμβαση μεσιτείας.
  • Επικοινωνία με τον αγοραστή κατά την διαδικασία
  • Έκδοση τιμολογίων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες

Τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα τηρούνται για έναν χρονικό ορίζοντα 20 ετών, όπως επιβάλλει το Φορολογικό Δίκαιο.

Υπεύθυνος επεξεργασίας για τα στοιχεία πελατών είναι η Car Deals.

Κατά την παροχή των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να περιέλθουν στην κατοχή μας  προσωπικά δεδομένα τρίτων, τα οποία είναι απαραίτητα για την διαδικασία υλοποίησης της υπηρεσίας (π.χ., φωτογραφίες, σύντομα βιογραφικά εργαζομένων).

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχονται από τον πελάτη, δίνονται με τη ρητή συγκατάθεσή του. Επίσης, ο πελάτης θα πρέπει να λάβει τη συγκατάθεση των προσώπων των οποίων τα προσωπικά δεδομένα δίνονται σε εμάς.

Για την ασφαλή διαχείριση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε, μεριμνούμε για την προστασία όλων των πληροφοριακών συστημάτων που διαχειριζόμαστε (Διακομιστές, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablets).

Κατά την εκτέλεση των εργασιών μας συνεργαζόμαστε συχνά με εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες (φωτογράφηση, συγγραφή κειμένων, μεταφράσεις, στρατηγική επικοινωνίας, διαχείριση συστημάτων κλπ). Στη διάρκεια αυτή ενδέχεται ορισμένα προσωπικά δεδομένα να τύχουν επεξεργασίας. 

Ολοι οι εξωτερικοί μας  συνεργάτες που επιλέγονται είναι σύννομοι τον κανονισμό GDPR και δεσμεύονται γι αυτό μέσω σύμβασης.

Η Car Deals αποστέλλει περιοδικά (κάθε 2-3 μήνες) ενημερωτικό newsletter σε πελάτες, συνεργάτες κι εγγεγραμμένους φίλους της. Για την διαχείριση και αποστολή των newsletters και την αποθήκευση της λίστας συνδρομητών χρησιμοποιούμε την υπηρεσία MailPoet. 

Για εγγραφή στην λίστα παραληπτών, συμπληρώστε το σχετικό πεδίο στο κάτω μέρος των σελίδων μας. Θα λάβετε email για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας. Για τη διαγραφή από την λίστα παραληπτών απλά πατήστε το “Διαγραφή¨ που θα βρείτε στο κάτω μέρος από το Newsletter που θα λάβετε.

Το μόνο προσωπικό δεδομένο που χρησιμοποιούμε για την αποστολή του newsletter μας είναι το email σας.

Υπεύθυνος επεξεργασίας την λίστα παραληπτών newsletter είναι η Car Deals. 

Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις αναζήτησης του κάθε επισκέπτη της προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης σ’ αυτήν. Για την λειτουργία αυτή η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μόνο τεχνικής φύσης cookies που δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα του επισκέπτη

Ως συνεργάτης με την Car Deals του οποίου διατηρούμε προσωπικά δεδομένα, έχετε δικαίωμα στην πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή και ανάκληση συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σημειώνουμε πως για συγκεκριμένες χρήσεις, υπάρχουν νομικοί περιορισμοί που προκύπτουν από το Αστικό, Φορολογικό, Οικονομικό Δίκαιο κλπ σχετικά με τον υποχρεωτικό χρόνο διατήρησης των δεδομένων (ενδεικτικά, υποχρέωση διατήρησης για 10 έτη για τις συμβάσεις έργου) και δεν επιτρέπεται η διαγραφή τους όσο διαρκεί η νόμιμη υποχρέωση.

Για οποιαδήποτε αλλαγή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@cardeals.gr

Επίσης, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr, τηλ. 210 6475600, fax 210 6475628, email contact@dpa.gr) εάν θεωρείτε πως έχουμε παραβεί τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων

ειστε ετοιμοι για το επομενο σας αυτοκινητο;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε  το σωστό αυτοκίνητο, εύκολα και αποτελεσματικά